Istanbul Ticaret Borsasi 97 Yasinda

Istanbul Ticaret Borsasi Baskani Ali Kopuz: 'Ahilige dayanan is ahlakimizdan ve Borsamizin geçmisinden aldigimiz ilkeleri, günümüzün teknolojisi ve dünyamizin ihtiyaçlariyla birlestirerek, gelecegi hedefliyoruz'.

Istanbul Ticaret Borsasi (ISTIB) Baskani Ali Kopuz, "Istanbul Ticaret Borsasi asirlik hizmet maratonunu, çaga ayak uydurarak sürdürüyor." ifadelerini kullandi.

Kopuz, ISTIB'in 97. kurulus yildönümü sebebiyle yaptigi açiklamada, ISTIB'in 19 Ekim 1924’te Istanbul Ticaret ve Zahire Borsasi adiyla kuruldugunu hatirlatti.

ISTIB'in, Türkiye Cumhuriyeti iktisat tarihinin önemli bir parçasi oldugunu belirten Kopuz, sunlari kaydetti:

"Bu önemli kurumda hizmet etmenin gururunu yasiyor ve tüm gücümüzle hizmet kalitemizi yükseltmek için çalisiyoruz. Ahilige dayanan is ahlakimizdan ve Borsamizin geçmisinden aldigimiz ilkeleri, günümüzün teknolojisi ve dünyamizin ihtiyaçlariyla birlestirerek, gelecegi hedefliyoruz. Önemi her geçen gün artan gidanin stratejik öneminin farkindayiz. Gidasi kendine yeten bir ülke olarak kalmayi ve dünyanin en önemli gida ihracatçilarindan biri olmayi hedefliyor, bu hedefe kararlilikla yürüyoruz. Istanbul Ticaret Borsasi tüm yönetim kadrolari ve çalisanlari ile birlikte Istanbul ve Türkiye’nin hizmetinde olmaya devam edecektir. Kurulusundan bugüne Istanbul Ticaret Borsasi'na hizmetlerde bulunan tüm meclis, yönetim kurulu ve komite üyelerimiz ile personelimize saygi ve minnetlerimi sunuyor, vefat etmis olanlara Allah'tan rahmet, hayatta olanlarina saglikli uzun ömürler diliyorum."

Kaynak: AA