EBYÜ'de 'Hobilerinizi Ise Çevirin' Ve Erasmus Ögrenci Ögrenim Ve Staj Hareketliligi Bilgilendirme Programlari Yapildi

Erzincan Binali Yildirim Üniversitesi’nde (EBYÜ) Teknoloji Transfer Ofisi tarafindan “Hobilerinizi Ise Çevirin” konulu bilgilendirme toplantisi ile Erasmus Ögrenci Ögrenim ve Staj Hareketliligiyle ilgili bilgilendirme toplantisi yapildi.

EBYÜ'de 'Hobilerinizi Ise Çevirin' Ve Erasmus Ögrenci Ögrenim Ve Staj Hareketliligi Bilgilendirme Programlari Yapildi
EBYÜ’de Teknoloji Transfer Ofisi katkilari ile “Hobilerinizi Ise Çevirin” konulu Avrupa Birligi (AB) gençlik projesi özelinde AB Gençlik Projeleri ile alakali ögrencilerle bilgilendirme toplantisi yapildi.

Prof. Dr. Erdogan Büyükkasap Kongre ve Kültür Merkezinde, gerçeklestirilen toplantida, proje kapsaminda ülkemizde bulunan Polonya, Romanya, Yunanistan ve Slovakya uyruklu katilimcilarin esliginde bir sunum yapildi. Ardindan ögrencilerin katilimi ile soru cevap seklinde devam eden toplantida ögrencilerin AB Gençlik Projeleri hakkinda merak ettikleri sorular cevaplandirildi.

“Erasmus Ögrenci Ögrenim ve Staj Hareketliligi Bilgilendirme toplantisi yapildi”

Toplanti Prof. Dr. Erdogan Büyükkasap Kongre ve Kültür Merkezinde, gerçeklestirildi.

Toplantida Uluslararasi Iliskiler Koordinatörlügünde görevli Ögr. Gör. Mayya Kabasakal, ögrencilere Erasmus hareketliligiyle ilgili bilgileri içeren bir sunum yapti.

Kabasakal sunumunda çesitli fotograf ve videolarla Erasmus kapsaminda yurt disinda bulunan ögrencilerin deneyimlerini ve yine Erasmus Staj hareketliligi kapsaminda Danimarka’dan Erzincan’a gelen ögrencilerin deneyimlerini aktararak Erasmus hareketliligi hakkinda bilgilendirdi.
Kaynak: İHA