Daikin Türkiye'ye 'A.L.F.A. Awards'tan Ödül

Daikin Türkiye Genel Müdür Yardimcisi Vedat Yazar: 'Bu arastirmanin sonucunda da en büyük jüri olan tüketicilerin degerlendirmesi sonucu müsteri deneyiminde bu ödülü aliyor olmak bizleri çok mutlu etti'.

Daikin, "Müsteri Deneyimini En Iyi Yöneten Markalar"in seçildigi "A.L.F.A. Awards"ta sogutma kategorisinde birincilik ödülünü kazandi.

Sirket açiklamasina göre, bugüne kadar tasarimdan ihracata kadar çesitli alanlarda birçok ödülün sahibi olan Daikin, Marketing Türkiye A.L.F.A ödülüyle bir kez daha ödülle bulustu.

Teknolojisi ve yenilikçi ürünleriyle iklimlendirme sektörünün çitasini yukari tasimaya devam eden Daikin, Marketing Türkiye ve pazar arastirmalari sirketi Akademetre is birligiyle gerçeklestirilen arastirmanin baz alinarak düzenledigi "A.L.F.A Awards"ta sogutma kategorisinde birincilik ödülünü kazandi.

2015 yilindan bu yana en iyi müsteri deneyimini yaratan markalarin ödüllendirildigi A.L.F.A Awards'ta halk jürisi tarafindan 57 kategoride deneyimi en iyi yasatan markalar "Customer Brand" seçilerek ödüllendirildi.

Açiklamada görüslerine yer verilen Daikin Türkiye Genel Müdür Yardimcisi Vedat Yazar, "Biz de diger tüm sektörler gibi pandeminin baslamasiyla oldukça degisik bir organizasyon içerisine girmek zorunda kaldik. Çünkü tüketici trendleri degisti; 'dogru hava' tüketiciler için en önemli konularin basinda gelmeye basladi.

Biz de Daikin olarak marketing stratejilerinin odagina tüketiciyi koyarak müsteri deneyimi süreçlerimizi uçtan uca yeniden yapilandirdik. Bu arastirmanin sonucunda da en büyük jüri olan tüketicilerin degerlendirmesi sonucu müsteri deneyiminde bu ödülü aliyor olmak bizleri çok mutlu etti. Bu anlamda arastirmaya katilan tüm tüketicilerimize, arastirmayi düzenleyen sizlere ve tüm Daikin Türkiye ailesine çok tesekkür ederiz." ifadelerini kullandi.
Kaynak: AA