KMÜ'de Tanisma Ve Intibak Toplantilari

2021-2022 yili egitim-ögretim döneminin baslamasiyla birlikte Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) bünyesinde intibak (oryantasyon) egitimleri düzenlendi.

KMÜ'de egitime yeni baslayan ögrenciler için Egitim Fakültesi, Kamil Özdag Fen Fakültesi, Uygulamali Bilimler Yüksekokulu, Saglik Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ve Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu ögrencilerine yönelik olarak düzenlenen egitimlere Rektör Prof. Dr. Namik Ak, akademik personel ve ögrenciler katildi.

Yerleske içerisinde farkli noktalarda düzenlenen egitimlerde ögrencilere koronavirüs hususunda alinan tedbirler ve uymalari gereken kurallar basta olmak üzere ders intibaklari, ögrenci ve disiplin isleri, yemek, kütüphane gibi sosyal ve kültürel faaliyetler hakkinda açiklamalar yapildi.

Egitimlerde konusan Rektör Ak, "Üniversitelerin fiziki alt yapisini ne kadar iyi yaparsak yapalim siz ögrenciler olmadan burasinin bir manasi yok. Sizler bize ailelerinizin emanetisiniz. Maddi ve manevi her türlü konuda bizler sizin her zaman yaninizdayiz. 2021-2022 yili egitim-ögretim yilinin hayirli olmasini temenni ediyor, hepinize basarilar diliyorum." dedi.

Kaynak: AA