Manisa Büyüksehir Yaslilari Unutmadi

Manisa Büyüksehir Belediyesinin Ismail-Muammer Cider Huzurevi ve Dinlenme Yurdu sakinleri, 1 Ekim Dünya Yaslilar Haftasi dolayisiyla Manisa Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreter Yardimcisi Ertugrul Yildirim, Baskan Danismani Nursel Ustamehmetoglu ve daire baskanlarini agirladi.

Manisa Büyüksehir Yaslilari Unutmadi
Manisa Büyüksehir Belediyesi, 1 Ekim Dünya Yaslilar Günü nedeniyle Ismail Muammer Cider Huzurevi ve Dinlenme Yurdu sakinlerine ziyarette bulundu. Hazirlanan programda ilk olarak güzel bir mangal ziyafeti çeken huzurevi sakinleri, ardindan da Büyüksehir Belediyesi Konservatuari’nin seslendirdigi güzel sarkilarla eglendi. Huzurevi sakinlerini bu özel günde Manisa Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreter Yardimcisi Ertugrul Yildirim, Büyüksehir Belediyesi Baskan Danismani Nursel Ustamehmetoglu, Kültür ve Sosyal Isler Dairesi Baskani Firat Özcan ve Sosyal Hizmetler Dairesi Baskani Ergün Aksoy yalniz birakmadi. Programda konusan Sosyal Hizmetler Dairesi Baskani Ergün Aksoy, "1 Ekim Dünya Yaslilar Günü dolayisiyla sizleri ziyaret ederek, bu güzel havada birlikte yemek yemek istedik. Dünya Yaslilar Günü’nüz kutlu olsun. Burada çalisan arkadaslara personelimize tesekkür etmek istiyorum. Pandemi sürecinde buradaki hiçbir yaslimiz hastalanmadan bu süreci devam ettiriyoruz. Sabirlarindan dolayi da burada bulunan büyüklerimizi kutluyorum. Insallah hep birlikte burada bu süreci atlatacagiz. Zor bir süreç, ülkemiz zor bir dönemden geçiyor. Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün’ün talimatlariyla sizlere burada iyi bir ev ortami olusturmaya çalistik. Bizler sizlerin evlatlariyiz, her zaman emirlerinize amadeyiz. Ne zaman arzu ederseniz, bizlere ulasabilirsiniz. Ben tekrardan Yaslilar Günü’nüzü kutluyorum” diye konustu.

Manisa Büyüksehir Belediyesi Baskan Danismani Nursel Ustamehmetoglu ise konusmasinda, huzurevinde kalan misafirlerin yüzlerinin gülmesinin kendileri için en büyük mutluluk oldugunu söyledi.

Ustamehmetoglu, “Pandemi sürecinde sizleri tehlikeye atmamak için gelemedik, yaklasamadik. Hepimiz disardayiz, hepimiz asilandik. Sizleri düsündügümüz için yaklasamiyoruz. Bugün geldik, mutluyuz. Ben sizleri çok seviyorum, biliyorsunuz. Hepimiz büyüklerimizsiniz, kalbim hep sizlerle. Sizler mutlu oldugunuz için bizler de çok mutluyuz. Cengiz Ergün baskanimiz da çok mutlu. Hepinizin ellerinden öpüyor” dedi.

Genel Sekreter Yardimcisi Yildirim ve Baskan Danismani Nursel Ustamehmetoglu huzurevi sakinleriyle tek tek ilgilenerek, yaslilar gününü kutladi, onlara hediyelerini takdim etti.
Kaynak: İHA