Terme Devlet Hastanesi Bahçesinde Yapılan '10 Bin Taşlı Mozaik'in Açılışı Yapıldı

Terme Belediyesi öncülüğünde Terme Devlet Hastanesi bahçesi için yapılan "10 bin taşlı mozaik"in açılışı yapıldı.

Bin çocuğun katkısıyla Terme Belediyesi öncülüğünde yürütülen çalışma ile "10 bin taşlı mozaik" yapıldı.

Belediye Başkanı Ali Kılıç, Terme Devlet Hastanesi bahçesindeki mozaiğin açılışında yaptığı konuşmada, yeni tip koronavirüs salgını (Kovid-19) sürecinde sağlık çalışanlarının fedakarca çalışmaya devam ettiğini söyledi.

Terme Belediyesi olarak 10 bin süs taşı ve boya temin ederek evde uzaktan eğitim sürecinde olan çocukların desteğiyle mozaik çalışması gerçekleştirdiğini anlatan Kılıç, boyama işleminin çocuklar tarafından yapıldığını belirtti.

Salgının başladığı ilk günden bugüne kadar ailelerini, eşlerini bırakarak canlarını siper eden sağlık çalışanlarının fedakarlığını unutmamak adına bur çalışmayı planladıklarını anlatan Kılıç, "Dünyayı sarsan pandemi dolayısıyla vatandaşlarımıza her türlü konuda maddi, manevi destek veren Cumhurbaşkanımıza, Sağlık Bakanımıza, sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Her ne kadar aşı geldi, süreç rahatladı gibi gözükse de maske, mesafe ve temizlik, biraz daha tedbir diyerek bu süreci atlatmaya gayret ediyoruz." dedi.

Terme Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Osman Demir de Terme Belediyesi ile mozaiğin yapımında emeği geçen çocuklara teşekkür etti.

Programın sonunda Başkan Kılıç, çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

Kaynak: AA