Sosyal medyada Müge Anlı'ya destek yağdı!

Henüz 21 yaşındayken evinde ölü olarak bulunan ve cinayete kurban gittiği düşünülen Aleyna Çakır olayında flaş bir gelişme yaşandı. Aleyna Çakır'ın cinayet zanlısı olduğu düşünülen Ümit Can Uygun'un annesi şüpheli bir şekilde ıssız bir alanda intihar etti. İntihar sonrası garip açıklamalar yapan Ümit Can ve babası Müge Anlı'yı suçlayınca sosyal medya şova kanmadı. Baba ve Ümit Can'ın açıklamalarına, Müge Anlı'ya yönelik yaptığı iftiralara sert tepki yine sosyal medyadan geldi. Sosyal medyada Müge Anlı'ya destek rüzgarları esti.

Sosyal medyada Müge Anlı'ya destek yağdı!
Sosyal medyada Müge Anlı'ya destek yağdı!
Henüz 21 yaşındayken evinde ölü olarak bulunan ve cinayete kurban gittiği düşünülen Aleyna Çakır olayında flaş bir gelişme yaşandı. Aleyna Çakır'ın cinayet zanlısı olduğu düşünülen Ümit Can Uygun'un annesi şüpheli bir şekilde ıssız bir alanda intihar etti.

İntihar sonrası garip açıklamalar yapan Ümit Can ve babası Müge Anlı'yı suçlayınca sosyal medya şova kanmadı. Baba ve Ümit Can'ın açıklamalarına, Müge Anlı'ya yönelik yaptığı iftiralara sert tepki yine sosyal medyadan geldi. Sosyal medyada Müge Anlı'ya destek rüzgarları esti.

Ankara'daki evinde 3 Haziran günü ölü olarak bulunan 21 yaşındaki Aleyna Çakır'ın ailesi talihsiz kızlarının cinayete kurban gittiğini savunuyordu. Kızlarının öldürüldükten sonra intihar süsü verildiğini savunan aile şüpheli olarak kızlarının erkek arkadaşı Ümit Can'ı işaret ediyordu. Aleyna Çakır'ın komşuları ve arkadaşları da genç kızın sürekli şiddet gördüğünü söyleyip cinayet ihtimali üzerinde durdu.

Aleyna'nın intihardan önce şiddet gördüğü, tırnaklarında erkek DNA'sının bulunduğu da ortaya çıkmıştı. Daha önce de defalarca genç kıza şiddet uyguladığı belirlenen Ümit Can'ın cinayete intihar süsü verdiği düşünülüyordu. Tüm bu gelişmeler üzerine Bakanlık devreye girdi, soruşturma başlattı.

Aleyna Çakır gibi Sosyal Hizmetler yurdunda kalan kızların Ümit Can'ın annesi G.U. tarafından gece yaşamına yönlendirildiği iddiası üzerine de giden Bakanlık, bu konuyla ilgili de soruşturma başlattı.

ŞÜPHELİ İNTİHAR

Bakanlık soruşturmasının ardından Ümit Can'ın annesi G.U. dün akşam saatlerinde ıssız bir alanda başına tek el silahla ateş etmiş olarak ölü bulundu.

G.U.'nun intiharı 'şüpheli' olarak yorumlanırken ağzında maskesi ve tek ayağında ayakkabısı olması şüpheleri iyice arttırdı.

Şüpheli intihar sonrası Ümit Can, babası ve avukatları kamera karşısına geçti. Kameralara yaptığı açıklamalarla Müge Anlı'yı suçlayan ailenin tavırları, hal ve hareketleri garipsendi. Alkollü olduğu görülen Ümit Can'ın babasının açıklamanın bir kısmında gülmesi de dikkatlerden kaçmadı.

SOSYAL MEDYA TEK YÜREK

Baba ve Ümit Can'ın açıklamalarına, Müge Anlı'ya yönelik yaptığı iftiralara sert tepki yine sosyal medyadan geldi. Sosyal medyada Müge Anlı'ya destek rüzgarları esti. Twitter kenetlenerek Müge Anlı'nın başarısını dile getirerek ailenin iftirasına tepki gösterdi.