Deniz Akkaya kendini Müge Anlı mı zannediyor?

Sözde ünlü Deniz Akkaya bu seferde canlı yayında Selin Ciğerci ile birbirine girdi.

Deniz Akkaya kendini Müge Anlı mı zannediyor?
Deniz Akkaya kendini Müge Anlı mı zannediyor?
Geçtiğimiz günlerde sosyal medyadan Beyaz Tv'de yayınlanan Ne Var Ne Yok programı sunucusu Türker Akıncı ve konuklarını hakaretler yağdıran sözde ünlü hadsiz Deniz Akkaya skandallarına bir yenisini daha ekledi. 

Akkaya, yorumcu olarak bulunduğu programa telefonla bağlanan sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci'ye hakaret niteliğinde sözler sarfetti. 

SÜREKLİ BAĞIRIP HAKLI ÇIKMAYA ÇALIŞTI

Ciğerci ile çocuk isteme tartışmasına giren Akkaya yine hakaretamiz sözler kullandı. Karşısındaki kişiye sürekli bağıran Akkaya tartışma adabından ne kadar yoksun olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Akkaya'nın hadsizliklerinin arka arkaya gelmesi sosyal medyada da eleştirilere sebep oldu. Öte yandan yaşanan olay akıllara Deniz Akkaya kendini Müge Anlı mı sanıyor? sorusunu getirdi. 

NE VAR NE YOK PROGRAMINA HAKARET

Beyaz TV'de yayınlanan Ne Var Ne Yok isimli programın konularından birisi geçtiğimiz günlerde insanların robotlara dönüştürülmesini öven Transhümanizm adlı akım. Programın sunucusu Türker Akıncı ve konukları araştırmacı yazarlar Erkan Trükten, Haluk Özdil; insanlığın fiziksel ve bilişsel özellikleri ile oynanmasını öngören bu akımın reklamını yapan Deniz Akkaya'nın paylaşımları da konuşulmuştu

SOSYAL MEDYADAN ALENEN HAKARET

Akkaya, bu akımı eleştirenler için 'Gericilikte ısrar edenlere inat, geleceği bize getirmekte yaşasın transhümanizm diyelim mi?' şeklinde Instagram hesabından paylaşım yaparak akımı kabul etmeyenlere 'gerici' ithamında bulunmuştu. Eski manken programın sunucusu ve konukları için yine sosyal medya hesabından iddiaya göre '4 gerizeka çıkmış konuşuyor' şeklinde sözler sarf etmişti. 

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Deniz Akkaya'nın bu sözleri sonrası program sunucusu ve konuklar savcılığa başvurdu. Deniz Akkaya'nın kendilerine yönelik hakaret suçunu işlediğini belirterek cezalandırılmasını istedi. Savcılık tarafından Akkaya hakkında soruşturma başlatılmıştı.