Karanlık Oda'dan büyük ahlaksızlık!

Korsan bir şekilde yayın hayatına devam eden karanlık Oda TV "Mustafa Suphi'nin eşi seks kölesi yapıldı" başlıklı ahlaksız haberi sitesinden paylaştı. Kirli zihniyetini ortaya koyan karanlık Oda TV'nin ahlaksız haberine çok sayıda tepki yağdı.

Karanlık Oda'dan büyük ahlaksızlık!
Karanlık Oda'dan büyük ahlaksızlık!
Libya'da şehit olan MİT mensuplarımızı deşifre ederek büyük bir vatan hainliğine imza atan Oda Tv kapatılmasının ardından korsan olarak yayın hayatına devam ediyor. Korsan olarak devam ettiği yayın hayatında da akıllanmayan sözde haber sitesi müsveddesi el altından çirkin algı yönetimlerine devam ediyor. Zaten alışkın oldukları provokasyonlara bir yenisini daha ekleyen karanlık yayın kuruluşunda 'Mustafa Suphi'nin eşi seks kölesi yapıldı' başlıklı haberi büyük tepki topladı. 

Aslı astarı olmayan bilgilerle yapılmış, demogojik öğeler barındıran haberde, skandal ve ahlaksız ifadeler dikkat çekiyor. 

'Mustafa Suphi'nin eşi seks kölesi yapıldı' başlıklı haberi manşetten yayınlayan Oda TV söz konusu haberin tepki çekmesi sonrası çaktırmadan manşeti kaldırarak sitenin görünmeyen yerlerine koydu. Söz konusu haberde mide bulandıran ifadeler yer aldı.

Karanlık Oda'dan büyük ahlaksızlık!