Antik Kentte Müzik Şenliği Yapılacak
Efeler Belediyesi, 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla Tralleis Antik Kenti’nde düzenlediği etkinlikle çevre temizliği gerçekleştirdi.

5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde farkındalık oluşturmak amacıyla böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirten Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay, “Son zamanlarda Efeler ilçesi, jeotermallerle anılmaya başladı.
Jeotermaller çevremize, havamıza, suyumuza, toprağımıza, bitkilerimize ve hayvanlarımıza çok büyük zararlar vermekte. Tüm bu zararların olmaması için büyük bir mücadele veriyoruz. Bu mücadelemizde her zaman çalışmalarımızı destekleyen Efeler halkına, özellikle de kadınlara çok teşekkür ediyorum. Bize bırakılan tarihi eserleri, doğayı, bizden sonraki nesillere de sağlıklı bir şekilde, onların da güzel bir çevrede yaşamalarını sağlayacak bir ortam hazırlamakla sorumluyuz” dedi.
