Bakan Albayrak böyle duyurdu: İstanbul'a çok yakışacak!
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Türkiye sermaye piyasalarını büyütmek ve yatırım araçlarında enstrüman çeşitliliğini artırmak için çalışmaların sürdüğünü duyurdu.

Türkiye sermaye piyasalarının büyüdüğünü ve yatırımcı ailesinin genişlediğini aktaran Berat Albayrak, "Türkiye sermaye piyasalarını büyütmek, yatırım araçlarımızda enstrüman çeşitliliğini artırmak için çalışmalarımız sürüyor. İstanbul'a 'finans merkezi' olmak çok yakışacak." ifadesini kullandı.

Öte yandan bugün gerçekleştirdiği toplantıya ilişkin açıklamalarda bulunan Albayrak,"OECD Bakanlar Konseyi’nin “İyileşme Yolu: Alternatif Senaryolar ve Makroekonomik Politikalar” başlıklı toplantısında, Türkiye’nin Covid-19 salgını ve ekonomik etkileri ile mücadelede uyguladığı politikaları paylaştık. Küresel işbirliği ihtiyacına ilişkin görüşlerimizi aktardık." dedi.
