Karantinadaki Mahallede Kadınlardan Jandarmaya Pasta Börek İkramı
Konya’nın Beyşehir ilçesinde karantinada bulunan mahallede görev yapan jandarmaya ilçe merkezindeki bazı kadınlar evlerinde hazırladıkları pasta, börek ve içecekleri ikram ediyor.

Mahalle girişinde 24 saat nöbet tutarak giriş ve çıkışları kontrol eden İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı jandarma ekiplerine Beyşehir kent merkezindeki bazı kadınlar tarafından evlerinde gönüllü olarak hazırlanan pasta, börek, yiyecek ve içecekler ikram edilerek moral motivasyon ve destek olunmaya çalışılıyor. Ev yapımı hazırlanan yiyecekler ise ilçede görev yapan ve zaman zaman çekim için mahalle girişinde mesai yapan haberciler tarafından jandarma ekiplerine takdim ediliyor.
Jandarma ekipleri ise kendilerine yürüttükleri mesaide evde hazırladıkları yiyeceklerle destek veren ailelere teşekkür etti.
