Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir Açıklaması 'Millete Hizmet Yolunda Durmak Yok'

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Millete hizmet yolunda durmak yok." dedi.

Demir, Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Meclis Başkanı Haluk Akyüz ve Yönetim Kurulu üyeleri ile istişare toplantısının ardından Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar ve birim müdürleriyle bir araya geldi.

Daha sonra Saathane Meydanı’nda devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Demir, esnaf ve vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

Her fırsatta hemşehrileriyle bir arala gelerek onların talep ve önerilerini dinlediklerini belirten Demir, "Vatandaşların talep ve önerilerini dinlemeye özen gösteriyoruz. Ekiplerimiz sahada çalışmalarını sürdürüyor. Bizler de çalışmaları yerinde inceleyip görmek için yoğun mesaimizi sürdürüyoruz." diye konuştu.

"Millete hizmet yolunda durmak yok." diyen Demir, şunları kaydetti:

"Güzel şehrimizin her noktasında büyük bir gayretle çalışıyoruz. 2021 projelerimizin hayata geçirileceği önemli bir yıl olacak. Altyapı noktasında ortaya koyduğumuz hedeflerimizi bu yıl yerine getirdik. Hemşehrilerimizin huzuru ve rahatı için çeşitli altyapı ve üstyapı gibi çalışmalar aralıksız devam ediyor. Belediye olarak elimizden geldiğince, gücümüz yettikçe önemli hizmetlerimizi sürdüreceğiz. Halkımızla birlikte elimizi taşın altına koyacağız. Her anlamda Samsun'umuzu imrenilen bir şehir haline getireceğiz. Yarınların Samsun'unu birlikte inşa edeceğiz."

Kaynak: AA