Microsoft yöneticisinden alçak 'İzmir depremi' paylaşımı!
Avrupa'daki İslam ve Türkiye karşıtı açıklamalara bir yenisi daha eklendi. Gelen son dakika haberine göre; Microsoft'ta Fransız yönetici olduğu belirtilen Maxime Rastello İzmir'deki deprem sonrası alçak bir paylaşımda bulundu. Microsoft'un İsviçre ofisinde üst düzey yönetici olarak çalışan Rastello sosyal medya hesabından türkçeye 'Bunu hak ettiniz' şeklinde tercüme edilebilecek bir paylaşım yaptı. Söz konusu skandala sosyal medyadan tepki yağdı.

İŞTE O ALÇAK PAYLAŞIM

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ YAĞDI
Microsoft yöneticisinin Türkiye'yi hedef alan skandal paylaşımına vatandaşlar sosyal medyadan tepki yağdırdı. İzmir'deki deprem sonrası BAE'li bir gazetecide yine benzer bir paylaşımda bulunmuştu.
BAE'Lİ İSİMDEN SKANDAL PAYLAŞIM
BAE Veliaht Prensi Zayed'in 'paralı' gazetecisi Hamad Al Mazrouei, İzmir'deki depremin ardından, ''Bugün Cuma, Türkiye'nin bütün camileri Fransa'yı yıktığını iddia ediyor. Allah İzmir'den cevap verdi.'' paylaşımını yapmıştı.
