Malkaralı Gençlerden Depremzedelere Yardım Eli
Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde oluşturduğu Ekip Malkara grubu, Elazığ ve Malatya’daki depremzedeler için yardım kampanyası başlattı.

Ekip Malkara Yöneticisi Samet Alperen Özcan, “Biz Malkara’da ufak bir modifiye grubuz ama gönlümüz büyük. Gönlümüzün büyüklüğünü, halkımızı uyandırarak, depremzede kardeşlerimize yardımda bulunarak göstermek istedik. Bunun için önce kendi aramızda eşya toplama kampanyası başlattık. Haricinde Kızılay aracılığıyla destek mesajları gönderdik.
Bazıları, bizim gibi araçları seven insanları, modifiye gruplarını satanist gibi görüyorlar. Biz öyle insanlar değiliz. Burada emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum” dedi.
Ekip Malkara Kurucusu Yusuf Girgin, yardım kampanyasıyla ilgili girişimleri bulunan Alper Özkal’a teşekkür ederek, bu tür etkinliklerin devam edeceğini vurguladı.
