Modacı Abdulselam Dalmış Milano Moda Haftasına Davet Edildi
Ortaya çıkardığı farklı tasarımla birçok dizi, film ve özel gece için kıyafetler tasarlayan genç modacı Abdulselam Dalmış, İtalya’nın Milan şehrinde 18 Şubat Salı günü başlayarak bir hafta sürecek olan dünyanın en prestijli giyim fuarlarından birine davet edildi.

Bir süre önce kurmuş olduğu Rimena isimli markayı şimdiden büyük kitlelere duyurmayı başardığını dile getiren Dalmış, “Markayı yurt dışında da duyurmak için bazı girişimlerde bulundum. Şimdi bu markayı Avrupa’ya taşımak ve Türk moda kültürünü dünya ile tanıştırmak için eline çok önemli bir fırsat geçen Abdulselam Dalmış şöyle konuştu; “Milano Moda Haftasına davet edildiğim için öncelikle ülkem adına çok gurur duyuyorum. Şubat ayında yapılacak olan bu fuarda ekibimle birlikte hem birçok yenilikten haberdar olup kendimizi geliştireceğiz, hem de ülkemize has kültürümüzle bezenmiş tasarımlarımızı Avrupalı dostlarımızla tanıştıracağız. Buradan elde edeceğimiz kazanımları çok önemsiyoruz. Bu ve benzer giyim fuarlarında sürekli tercih edilen bir marka olmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.”
Milano Moda Haftası nedir
İngilizce “Milan Fashion Week” olarak adlandırılan bir haftalık dilimde İtalya’nın Milan kentinde düzenlenen bu haftada birbirinden özgün tasarımlar moda dünyasına tanıtılmaktadır. İtalya Moda Derneğinin düzenlediği bu etkinlik yılda altı defa düzenlenmekte ve birbirinden seçkin isimleri davet ederek hem moda dünyasını, hem de ünlüleri aynı çatı altında toplamaktadır.
