Milletvekili Ersoy'dan 'Kırmızıya Sarı Ol' Kampanyasına Destek
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy; İstikbal Mobilya Kayserispor’un başlattığı ’Kırmızıya Sarı Ol’ Kampanyası’na destek vererek 138 tişört, bin 38 taraftar formasını Kapalı Kale Taraftar Grubu’na armağan etti.

"Avrupa’ya giden bir Kayserispor görmek istiyoruz"
İstikbal Mobilya Kayserispor’u daha iyi yerlerde görmek istediklerini ve bu anlamda üzerlerine düşen ne varsa yapmaya hazır olduklarını kaydeden MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy; "İçerideki kısmına gelince Erol Bedir Başkanımla konuştuk, ‘Bizim de Kayserisporumuza katkımız olsun, bir loca da şahsıma yazın’ dedim. O da bizi kırmadı, kendisinden Allah razı olsun. Biz yönetimin de Erol Başkanın da yanındayız. Ayrıca Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’a da yapmış olduğu hizmetlerden dolayı, Kapalı Kale’nin böyle bir çalışma ortamına kavuşturulmasından dolayı, emeğinden dolayı teşekkür ediyorum. Bizler; Kayserimizin bütün problemleriyle ilgilenmeye çalışıyoruz. Ama Kayserimizin en büyük marka değeri Kayserispor’dur. Biz bunu böyle görüyor, biliyoruz. Bazen söylediklerimiz yanlış anlaşılmış olabilir, ama biz doğruları söylemeye devam edeceğiz. Ağustos’un 16’sından itibaren biliyorsunuz ligler başlıyor. Lig başlamadan önce de yine Kayserisporumuz için yönetim kurulu üyelerimiz ve başkanımız gerekli çabayı gösteriyorlar. Ama biz Kayserispor’u ligde en üst yerlerde görmek istiyoruz, hatta Avrupa’ya giden bir Kayserispor görmek istiyoruz. Bunun için de üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazır olduğumuzu bir kez daha altını çizerek ifade etmek istiyorum. Çünkü iş işten geçtikten sonra, Allah göstermesin kötü yerlere geldikten sonra konuşmanın bir manasının olmadığını düşünüyorum. İnşallah ayın 16’sına kadar gerekli hazırlıklar yapılarak Kayserisporumuzu bu sezon çok daha iyi yerlerde görmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.
Kapalı Kale Taraftar Grubu Lideri Ahmet Dirgenali ise, taraftar grubu olarak başlattıkları organizasyona kayıtsız kalmayan Milletvekili Ersoy’a teşekkürlerini iletti.
