Kabinedeki 2 Bakan Tatil İçin Trabzon'u Seçti
Kabinede bulunan Maliye ve Hazine Bakanı Berat Albayrak ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum tatil için Trabzon’u tercih etti.

Akçaabat ilçesinde yer alan Kayabaşı Yaylası, özellikle İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun ziyareti ile daha da önem kazanırken diğer bazı bakanlarda tatil için burayı tercih etmişti. Bakan Soylu her fırsatta Kayabaşı Yaylası’ndan övgüyle bahsederken Adalet Bakanı Abdülhamit Gül de tatil için Kayabaşı Yaylası’nı tercih etmişti.
Bakan Kurum yayladaki tatilinin ardından ailesiyle birlikte Trabzon’da gelerek burada vatandaşlarla sohbet edip selamlaştı.
Bakan Kurum’a Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu da eşlik etti.
