Başkan Ensari, beraberindeki
AK Parti Çaldıran İlçe Başkanı Ali Çiftçi ile
Şehit Binbaşı Kıvanç Cesur Mahallesi’nde ikamet eden ve babalarını kaybeden 7 kişilik ailenin iftar sofrasına misafir oldu. Ezanın okumasıyla hep birlikte babalarını kaybeden kardeşlerle iftar açan
Çaldıran Belediye Başkanı Şefik Ensari, “Binbaşı Kıvanç Cesur Mahallesi’nde ikamet eden 7 kişilik bu ailemiz, babalarını kaybetmiş ve ailenin geçimini ağabeyleri sağlamaktadır. Ancak ağabeyin de çok ciddi anlamda sağlık sorunları bulunmaktadır. Bu ailemizin 5 çocuğu okula gitmektedir.
Çaldıran Belediyesi olarak bu 5 öğrencimizin eğitim masraflarını karşılayarak ailemize de gerekli yardımları yapmayı planlıyoruz. Bu ailemizin rahat bir hayat yaşamaları için elimizden gelebilecek her türlü yardımı yapmaya hazırız” dedi.