Pamuk Açıklaması 'Şehit Aileleri, Şehitlerimizin Bize Kutsal Emanetidir'
İçel’in merkez ilçe Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk, terörle mücadele sırasında toprağa düşen şehitlerin ailelerini evlerinde ziyaret etti.

Şehit ailelerinin hal ve hatırlarını sorup sohbet eden Pamuk, şehit annelerine gül demeti verdi. Duygularını dile getiren şehit aileleri de “Bize değer verildiği zaman çok mutlu oluyoruz. Unutulmadığımızı bilmek bizleri sevindiriyor, mutlu ve memnun ediyor. Başka da bir talebimiz veya eksiğimiz yoktur” diyerek, kendilerine karşı duyarlılığı nedeniyle Başkan Pamuk’a teşekkür ettiler.
Pamuk ise, "Şehitlerimiz, gözlerini bile kırpmadan bir an olsun çekinmeden üstün bir cesaretle bu topraklar için, vatanımız için, milletimizin birliği, beraberliği ve geleceği için canlarını feda ettiler. Bu fedakarlıklarını asla unutamayız. Ülkemizde kaos ve gerilim oluşturmak isteyen hain terör örgütleri ve tüm şer odakları da bilsin ki asla başarılı olamayacaklardır. Bu vatan için toprağa düşen aziz şehitlerimizin değerli aileleri, onların bizlere bıraktığı en kutsal emanetlerdir. Değerli şehit ailelerimiz için ne yaparsak yapalım, onların hakkını asla ödeyemeyeceğimizi biliyoruz. Şehit ailelerimizin gönlümüzdeki yeri apayrıdır, kapımız onlara daima açıktır. Vatan uğruna toprağa düşen şehitlerimize yüce Allah’tan rahmet, ailelerine ve sevenlerine sonsuz metanet ve sabır diliyorum" dedi.
