Başkan Kocadon, Yatağan Bencik'i Ziyaret Etti
“Muğla kazanacak” sloganıyla seçim çalışmalarına başlayan Demokrat Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon, ilk ziyaretini Yatağan’ın Bencik Mahallesi’ne yaptı.

Bencik’te bir köy kahvesinde oturup çay içen Başkan Kocadon, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyaret süresince mahalleyi karış karış gezerek vatandaşlarla selamlaşan DP Muğla Adayı Başkan Kocadon, “Beni güler yüzle, dostça karşılayan tüm Bencik halkına çok teşekkür ediyorum. Kırsal mahallelerimiz hak ettiği hizmeti alacak, köylerimiz kazanacak, tüm Muğla’mız kazanacak. Bunun için de öncelikle kıyıyı ve kırsalı birleştirici projeleri hayata geçirmek için çaba göstereceğiz. Ekonomiyi daha da canlandırmak için turizm ile tarımı birleştireceğiz” diye konuştu.
Başkan Kocadon Bencik ziyaretinin ardından ise Muğla merkeze geçerek Menteşe’de yer alan Demokrat Parti Muğla Seçim Koordinasyon Merkezi’ndeki ofisinde partililerle bir araya geldi.