(Özel) İstanbul'da Narkotik Operasyonunda Torbacıdan Şoke Eden İtiraflar
Fatih’te zehir tacirlerinin evine özel harekat polislerinin de desteğiyle eş zamanlı operasyon düzenleyen narkotimler, bir torbacıyı yatakta uyurken kıskıvrak yakaladı. Neye uğradığını şaşıran torbacının itirafları polisi şoke ederken, üzerinden ise çok miktarda satışa hazır “skunk” maddesi ele geçirildi. Ayrıca başka bir şahsın evinde ise anahtar görünümlü suikast silahı bulundu.

Yatakta yakalanan torbacıdan uyuşturucu fışkırdı
Operasyonlar kapsamında Fatih Aksaray Daruşşifa Sokak üzerinde de bir adrese giren polis, yatak odasına girdiğinde şüphelinin uyuduğunu gördü. Neye uğradığını şaşıran şahsı yataktan kaldıran narkotimler, üst araması yaptığında çok miktarda satışa hazır “skunk” maddesi ele geçirdi. Şahsın üstü arandığı esnada polise, “geçtiğimiz sene Elazığ’dan 5 kilogram uyuşturucu getirirken yakalandım” diyerek itirafta bulunması şoke etti. Polis üzerinden çıkan maddeleri de tanımlayan torbacı Ali B. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.
Anahtar görünümlü suikast silahı bulundu
Operasyonlar kapsamında Karagümrük’te de bir eve baskın yapan narkotimler, evde yaptığı aramalarda halının altına gizlenmiş anahtar görünümlü suikast silahı ele geçirdi. Evde aramalara devam eden polis, silah yapımında kullanılan malzemeler ile uyuşturucu madde içiminde kullanılan şişeler de buldu. Aramaların ardından şahıs polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.
40 torbacı gözaltında
Öte yandan şafak vakti başlayan Fatih merkezli Beyoğlu, Avcılar, Bahçelievler, Bayrampaşa, Eyüpsultan ve Sultangazi’de gerçekleştirilen yaklaşık 300 polisin katıldığı ve 50 adresin girildiği operasyonlar kapsamında 40 şüphelinin gözaltına alındığı bildirildi.
Gözaltına alınan ve ele geçirilen malzemeler emniyete götürüldü. Özel harekat polisi ve havadan da polis helikopterinin destek verdiği operasyonların artarak devam edeceği öğrenildi.
