Eşen Atık Su Arıtma Tesisi Açılıyor
Muğla’nın Seydikemer ilçesi Eşen Mahallesinde Muğla Büyükşehir Belediyesi MUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından yapımı gerçekleşen Eşen Atık su Arıtma Tesisi geçtiğimiz günlerde tamamlandı ve hizmete girdi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan resmi açıklamada “ Doğaya ve çevreye duyarlı tesislerimizi söz verdiğimiz gibi hizmete sokuyoruz. Ölüdeniz arıtma tesisinin ardından Seydikemer ilçemiz Eşen mahallesinde 860 metreküp kapasiteye sahip Eşen Atık Su Arıtma tesisini tamamladık ve hizmet vermeye başladı.
Muğla Büyükşehir Belediyesi olarak 13 ilçede farklı altyapı ihtiyaçları doğrultusunda yatırımlarımız devam etmekte. Milas ilçemizde yağmur suyu ve kanalizasyon için 77 Milyon TL, Fethiye ilçesi Ölüdeniz Mahallesi’ndeki Atıksu Arıtma Tesisimiz için 23 Milyon TL, Yatağan ilçemizdeki Atıksu Arıtma Tesisi’nin tamamlanması için de 5 Milyon TL yatırım yapıldı” diye ifade edildi.
