10 Ülke 7 Bölge Didim'den Geçti
Aydın’ın Didim ilçesinde Yedi Bölge Şair, Ozan ve Yazarlar Kültür Derneğince düzenlenen, 10 ülkeden ve Türkiye’nin 7 bölgesinden şair, yazar ve ozanların bir araya geldiği "Uluslararası Kültür Şöleni" sona erdi.

Yazarların " Nerede bir Türk yaşıyorsa orası vatan, nerede bir anne ninni söylüyorsa orası toprağımızdır" söyleyişlerin dile getirildiği etkinlikte, şairler duygu dolu şiirlerini seslendirirken, Ozanlar da sazlar eşliğin de yörelerinden değişik ezgi ve derlemeleri dile getirdi.
Didim protokolü çelenk göndererek katılım gösterirken, protokol koltukları boş, yerel basın ve halktan katılımın olmadığı "Uluslararası Kültür Şöleni" program sonrası ülke bayrakların sallandırılmasıyla son buldu.
