Fatih Portakal cahillikte level atladı

Cumhur İttifakı'nın devamı için prensipte anlaşma sağlandı. MHP ve Ak Parti’nin ittifakını değerlendiren Fox Ana Haber sunucusu Fatih Portakal cahillikte level atladı.

Fatih Portakal cahillikte level atladı
Fatih Portakal cahillikte level atladı
Cumhur ittifakının yerel seçimlerde devam etmesini istemeyen ve ortaya nifak sokmaya çalıştığı iddia edilen Fatih Portakal ittifak halinde Ak Parti'nin bu illerde İl Genel Meclisi'nde sıkıntılar yaşayabileceğini söyledi.

İL GENEL MECLİSİ YALANI

Portakal'ın bahsettiği İl Genel Meclisi söylediğinin aksine Büyükşehir yasasının çıkmasıyla birlikte tarihe karışmıştı. 2014 yılı mahallî idareler genel seçimi sonrasında büyükşehir olan illerde yerel yönetim birimlerinden biri olan İl Özel İdareler kaldırılmış, sadece büyükşehir belediyesi ve ilçe belediyeleri kalmıştı. 

AK PARTİ SIKINTILAR YAŞAYABİLİR

Ana Haber bülteninde MHP'nin İstanbul, Ankara ve İzmir'e karşılık Adana, Manisa ve Mersin Büyükşehir Belediyelerini istediğini söyleyen Portakal “ Ak Parti Mersin, Manisa ve Adana'da aday göstermeyebilir mi? Bence mümkün değil. Göstermezse eğer il genel meclisinde sıkıntılar yaşayabilir.” Dedi.