Karakucak Güreşleri 5'Nci Gününde Erdemli'de
İçel Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 5. Geleneksel Karakucak Güreşleri’nin beşinci gününde yiğitler, Erdemli’nin Sarıkaya Yaylası’nda er meydanına çıktı.

"2019’da da aynı heyecanla devam edeceğiz"
Gelecek dönemde de yetki verildiği taktirde kırsaldan merkeze doğru hizmet götürmeye devam edeceklerini kaydeden İçel Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, "Erdemli’yi de dağıyla taşıyla ovasıyla, deniziyle adım adım dolaştık ve sizlerden bir görev talep ettik. Şunu söyledik, ‘Biz İçel’i dolaştıkça hizmet konusunda ne kadar aç olduğunu, hizmetlerden ne kadar nasipsiz kaldığını gittiğimiz her yerde görüyoruz. Dolayısıyla bize yetkiyi verirseniz biz hizmeti kırsaldan merkeze doğru götürerek en azından bugüne kadar yaşanan adaletsizliği ortadan kaldıracak ve İçel’i topyekun inşallah hak ettiği yere getireceğiz’ dedik. O günden bu yana gece gündüz demeden İçel’in mahalli müşterek ihtiyaçlarını gidermek için bütün ekibimizle birlikte çalışıyoruz. İnşallah 2019’da da aynı şevk ve heyecanla, sizlerin dua ve destekleriyle yolumuza devam edeceğiz. İçel’i hak ettiği yere hep birlikte getireceğiz" dedi.
Güreş müsabakalarının ardından gerçekleştirilen ödül töreni sonrası Ahmet Şafak, Deniz Toprak? ile Ahmet Öngel konser verdi. Sanatçıların seslendirdiği şarkılar ve türküler eşlinde Erdemli halkı tadına doyulmaz bir gece geçirdi.
