MHP İzmir Milletvekili Adayı Selahattin Şahin Açıklaması

'Pazar günü yapılacak seçimlerin ardından cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi bütünüyle işlemeye başlayacak ve Türkiye'nin önü açılacak, geleceği aydınlanacaktır'.

MHP İzmir 1. Bölge milletvekili adayı Selahattin Şahin, seçimlerin ardından cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin bütünüyle işlemeye başlayacağını, Türkiye'nin önünün açılacağını, geleceğinin aydınlanacağını kaydetti.

Şahin yaptığı açıklamada Gaziemir ilçesinde pazar esnafını ziyaret ettiğini, sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya geldiğini belirtti.

Partisinin Türkiye'nin bölünmemesi ve sonsuza kadar yaşaması için bir sigorta görevi gördüğünü ifade eden Şahin, bu anlayışla Cumhur ittifakı içinde yer aldıklarını anlattı.

Şahin, cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle siyasi ve toplumsal uzlaşmanın ön planda olduğu, milli iradenin doğrudan ortaya çıktığı demokratik bir yönetim yapısının kurulduğunu kaydederek, "Bu sistem sayesinde devlet ile millet bütünleşecek, milli şuur ve milli egemenlik siyasetin tek belirleyicisi olacaktır. Pazar günü yapılacak seçimlerin ardından cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi bütünüyle işlemeye başlayacak ve Türkiye'nin önü açılacak, geleceği aydınlanacaktır." ifadelerini kullandı.

Şahin, çalışmaları kapsamında Buca'da Ağrı Tutaklar Derneğini ziyaret etti, Alsancak'taki Afyon Şuhut Koçyatağı Köyü Apartman Görevlileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleriyle bir araya geldi.
Kaynak: AA