Atatürk Kültür Merkezi Başkanlığı Yayınları Doğu Anadolu Erzurum Kitap Fuarı'nda

Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Atatürk Kültür Merkezi Başkanlığı yayınları, Doğu Anadolu Erzurum Kitap Fuarı’nda kitapseverlerle buluşuyor.

Düşünce, sanat, edebiyat, folklor ve bilim başta olmak üzere milli kültürümüzün kaynak eserlerini tespit eden, inceleyen ve yayına hazırlayan Atatürk Kültür Merkezi Başkanlığı, Türk kültürüyle ilgili yayın desteğine ve tanıtım faaliyetlerine devam ediyor. Bu kapsamda Atatürk Kültür Merkezi Başkanlığı yayınları, 8-13 Mayıs tarihleri arasında Erzurum’da düzenlenen Doğu Anadolu Erzurum Kitap Fuarı’nda kitapseverleri bekliyor. Fuar, Recep Tayyip Erdoğan Fuar Merkezi’nde 6 gün boyunca 10.00 ile 20.30 saatleri arasında açık olacak. 200’e yakın yayınevinin katıldığı fuarda birçok bilim adamı, yazar ve düşünür tarafından konferanslar verilecek ve söyleşiler yapılacak. Fuar süresince Atatürk Kültür Merkezi Başkanlığı yayınları yüzde 50 indirimli olarak satışa sunulacak.

12 Mayıs Cumartesi günü 14.00 ile 17.00 saatleri arasında okurlarla söyleşi yapacak olan Atatürk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Fars Dili ve Edebiyatı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Veyis Değirmençay, "Ulu Ârif Çelebi’nin Farsça Divanı ve Türkçe Çevirisi" adlı eserini imzalayacak.
Kaynak: İHA