Lüks Yatlar Marmaris Körfezine Demirledi

Turizm sezonunun başlamasıyla birlikte, mavi turun önemli merkezlerinden Marmaris'te lüks yatlar körfezde boy göstermeye başladı 150 milyon dolar değerindeki dünyanın en büyükleri arasında gösterilen lüks yelkenli yat 'EOS', körfezi renklendirdi.

Türkiye'nin gözde tatil merkezi Muğla'nın Marmaris ilçesi, havaların ısınmasıyla birlikte milyon dolarlık lüks yelkenli ve motoryatlara ev sahipliği yapıyor.

Dünyanın en büyük yatlarına ev sahipliği yapan Marmaris Körfezi'nde, havaların sıcak gitmesi, turizmin çok iyi sayılara ulaşmasıyla birlikte bu yıl mayısın başlarında lüks yatlar görülmeye başlandı.

Birkaç gün önce ilçeye gelen Cayman Adaları bayraklı 150 milyon dolar değerindeki dünyanın en büyükleri arasında gösterilen lüks yelkenli yat "EOS"un da bulunduğu Marmaris Körfezi, yatlarla renklenmeye başladı.

93 metre uzunluğu, 93 metre uzunluğundaki Bermuda teçhizatlı yelkenleriyle dikkati çeken EOS'un yanı sıra lüks yelkenli, lüks motoryatlar ve ahşap guletlerde körfezde alargada durmayı tercih ediyor.

İlçedeki yerli ve yabancı turistler, halk plajından denize girerken, lüks yelkenli ve motoryatları hem seyretti, hem fotoğrafladı.
Kaynak: AA