23 Nisan'da Optimum'da Şölen Havasında Kutlama
İzmir’de alışverişin ve sosyal yaşamın cazibe merkezi, 7’den 70’e herkesin hayatına, sevdikleriyle geçirdikleri anlara keyif katan İzmir Optimum, düzenlediği birbirinden keyifli etkinlikler ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı şölen havasında kutluyor.

Dünyanın en eğlenceli ve en popüler oyunlarından Just Dance için düzenlenen Just Dance Turnuvası 22 - 23 Nisan tarihlerinde tüm minik ziyaretçilerini dansın ritmini İzmir Optimum’da yaşamaya davet ediyor. Mediamarkt ve Microsoft iş birliğinde saat 14.00 - 18.00 arasında düzenlenen bu turnuva sadece oyun tutkunlarını değil, dansa gönül veren ve benzersiz bir eğlence yaşamak isteyen herkesi ağırlıyor.
23 Nisan’da İzmir Optimum’u ziyarete gelen tüm minikler ve hala içindeki çocuğu kaybetmemiş olanlar hosteslerin dağıttığı şekerler, balonlar, Türk bayraklarıyla Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı şanına yaraşır bir coşkuyla kutluyor. İzmir’in önde gelen kolejleri de öğrencilerinin sergilediği bando gösterisi, step şovu, dans performanslarıyla İzmir Optimum’un bayram neşesini taçlandırıyor.
