Tübitak Araştırma Projelerinde Ulukışla Farkı
Bu yıl 1’ncisi düzenlenen TÜBİTAK Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Kayseri Bölge Sergisine Ulukışla Kurtuluş Ortaokulu katıldı.

Değerler Eğitimi Alanında projeleriyle büyük başarı göstererek ikinci olan Ulukışla Kurtuluş Ortaokulu öğretmenleri ve öğrencileri ödüle layık görüldü.
Yine yarışmasında Ulukışla Kurtuluş Ortaokulu Matematik alanında ‘Abez Örüntüsü’ projesi Niğde’den matematik alanında sergiye davet edilen proje oldu. Danışmanlığını Mikail Güner’in yaptığı projede öğrencilerden Gülsüm Özalp ve İclal Demir görev aldı.
Projeyle Niğde’yi gururlandıran Ulukışla Kurtuluş Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri makamında ağırlayan Ulukışla İlçe Kaymakam Vekili Onur Şan öğretmen ve öğrencileri tebrik etti.
