Elmadağlı Muhtarlar İstişare Toplantısında Bir Araya Geldi

ASKİ Genel Müdürlüğü, Elmadağ Kaymakamlığı ve Elmadağ Belediye Başkanlığı ortaklığında ilçede bulunan muhtarlarla bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Elmadağlı Muhtarlar İstişare Toplantısında Bir Araya Geldi
Elmadağ ilçesindeki tüm mahallelerin atık su hattı ve içme suyu depolarına ilişkin sorunların ele alındığı değerlendirme toplantısına ASKİ Genel Müdürü Cumali Kınacı, Elmadağ Kaymakamı Turgay Ünsal ve Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin de katıldı.

Su ve alt yapı sorunlarının masaya yatırıldığı toplantıda muhtarlarla istişarelerde bulunan ASKİ Genel Müdürü Kınacı, Elmadağlı muhtarların taleplerini dinledi. “Biz suyu yönetirken tek başımıza karar almak yerine sizler ile birlikte ortak karar almanın daha doğru olacağını düşünüyoruz" diyen Kınacı, eksikliklerin en kısa sürede giderileceğini söyledi.



Toplantı sonrasında Elmadağ Kargalı Barajı ve su depolarını yerinde inceleyen ASKİ Genel Müdürü Kınacı, sırayla diğer ilçelerin muhtarlarıyla da bir araya geleceklerini ve ilçelerin su alt yapısı konusunda taleplerini dikkate alarak, çözüm yolları üreteceklerini vurguladı.
Kaynak: İHA