Vali Şentürk, Okulları Ziyaret Ederek Öğrencilerle Vedalaştı
Kırşehir Valisi Nacati Şentürk, yaş haddi nedeniyle emekliye ayrılması sonrası Kırşehir’de okulları ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerle vedalaştı.

Öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada çeşitli nasihatler veren Vali Necati Şentürk, ülkemizin geleceği olan öğrencilerimizi geleceğe en iyi şekilde hazırladıklarını söyledi.
Eğitimde zirvede olan Kırşehir’de eğitim kalitesini daha da yükseltmek adına önemli çalışmalar yürüttüklerini belirten Vali Necati Şentürk, “Sevgili gençler, ileride bu ülkeyi sizler yöneteceksiniz. Kendinizi geleceğe çok iyi hazırlayın. Hepiniz bizim için çok değerlisiniz. Son derece modern okullarda, modern sınıflarda eğitim-öğretim görmektesiniz. İnanıyorum ki sizler ileride ülkemizi daha iyi seviyelere çıkaracaksınız” dedi.
Valinin okul ziyaretleri, okul müdürlerinden bilgiler alıp öğrencilerle vedalaşması ile sona erdi.
