Belediye Başkanı Atilla, Özel Yetenekli Gençlerle Buluştu
Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, özel yetenek sınavlarına hazırlanan öğrencileri ziyaret etti.

Verilen eğitimlerle gençleri geleceğe hazırladıklarını ifade eden Başkan Atilla, "Ceylanpınar Belediyesi olarak özel yetenek kurslarını ilk kez geçtiğimiz yıl açtık. Bize bu konuyu önerdiklerinde çok memnun olduk. Çocuklarımız Polis Meslek Yüksek Okulu, Uzmanlık, Jandarma ve Polis Özel Harekat sınavlarına giriyorlar. Bu konuda çocuklarımızı eğitmemiz gerekiyordu. Bunun için de hoca tutup öğrencilerimizin bütün giderlerini karşılamamız gerekiyordu. Biz de geçtiğimiz yıl bütün imkanları gençlerimize sunarak kurslarımızı açtık. Geçtiğimiz yıl 50’den fazla öğrencimiz sınavlarda başarılı oldular" diye konuştu.
Sınava hazırlanan öğrencilerimize araç ve konaklama konusunda da yardımcı olduklarını aktaran Başkan Atilla,"Böylece hazırlık sonrası Türkiye’nin farklı şehirlerinde sınava girecek öğrencilerimize kolaylık sağlamış olduk" dedi.
Öğrenciler de başkan Atilla’ya vermiş olduğu destekten dolayı forma hediye etti. Menderes Atilla’da öğrencilere baklava ikram etti.
