AK Parti Mardin İl Başkanı Eri Açıklaması

'AK Parti her zaman en büyük desteği eğitime ayırarak, çocuklarımızın ülkemize ve milletimize daha çok faydalı olmasını sağlamıştır'.

AK Parti Mardin İl Başkanı Nihat Eri, "AK Parti her zaman en büyük desteği eğitime ayırarak, çocuklarımızın ülkemize ve milletimize daha çok faydalı olmasını sağlamıştır." dedi.

AK Parti Mardin Milletvekili Şeyhmus Dinçel ile AK Parti İl Başkanı Eri ve yönetim kurulu üyeleri Midyat ilçesini ziyaret etti.

AK Parti Midyat İlçe Teşkilatını partililerle bir araya gelen Dinçel ve Eri, daha sonra Midyat Anadolu İmam Hatip Lisesi, Fahrettin Önen İlkokulu ve Midyat Fen Lisesi’ni ziyaret etti, okul idaresi ve öğrencilerle görüştü.

Midyat Fen Lisesi’nde düzenlenen programda konuşan Eri, AK Parti hükümetleri döneminde eğitim alanında sağlanan gelişmelere değindi.

"AK Parti her zaman en büyük desteği eğitime ayırarak, çocuklarımızın ülkemize ve milletimize daha çok faydalı olmasını sağlamıştır." diyen Eri, şunları kaydetti:

"Artık eski eğitim sisteminin dayatıldığı günleri geride bıraktık. Daha modern okul ve dersliklerimizin olduğu, öğrencilerimizin her türlü ihtiyaçlarının karşılandığı bir dönemdeyiz. 3 Kasım 2002'den bu yana AK Parti eğitimin önünü açacak her türlü icraata öncülük etti. 2003-2004 eğitim öğretim yılından beri kitaplar ücretsiz olarak öğrencilerimizin sıralarında hazır hale getiriliyor. Üniversitesi olmayan il kalmadı. Kampanyalarla binlerce kızımız okullu oldu. Yeni yurtlar, yeni derslikler inşa edildi. Ve daha birçok yeniliği ülkemize AK Parti kazandırdı. Sizlere düşen tek görev ülke ve millet sevgisiyle derslerinize odaklanmaktır."
Kaynak: AA