Yomralı Muhtarlardan Kaynaşma Toplantısı

Yomra Muhtarlar Derneği, kaynaşma toplantısı düzenlendi.

Yomra Kaymakamı Hasan Balcı, yaptığı konuşmada, bir araya gelmenin ve kaynaşmanın önemine işaret ederek, "Bu tür organizasyonların somut adımlarla ilçemize yatırım, kültür, sanat, ekonomi ve eğitim anlamında katkılar sağlaması çok önemli. İnşallah bu anlamda da önemli bir adım olur. Organizasyonu düzenleyenlere çok teşekkür ediyoruz." dedi.

Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu da derneklerin, birlikteliği, dayanışmayı, yardımlaşmayı sağladığına işaret ederek, şunları kaydetti:

"Biz Yomra Belediyesi olarak sivil toplum örgütlerimizin her zaman yanındayız. Esas başarı güzel şeyler yapmak, güzel şeylere vesile olmak ve insanların gönlünde yer tutmaktır. Her ne makam ve mevkide olursak, hangi sıfatla toplum içinde yer alıyorsak alalım hayra vesile olmak kadar güzel bir şey yoktur. Bu manada çalışmalarınızdan ötürü teşekkür ediyoruz. Her daim derneğimizin yanındayız."

İstanbul Yomralılar Derneği Başkanı Şahin Çakır ise 10 Mart’ta İstanbul'da Birlik ve Beraberlik Gecesi düzenleyeceklerini belirterek, tüm Yomralıları bu etkinliğe beklediklerini ifade etti.

Yomra Muhtarlar Derneği Başkanı Gökhan Gençtürk de tüm katılımcılara teşekkür ederek, Yomra için yapılan her türlü oluşumda bir ve beraber olduklarını söyledi.

Toplantıya, AK Parti İlçe Başkanı Avni Adanur, İYİ Parti İlçe Başkanı Gündoğdu İskender de katıldı.

Kaynak: AA