Bursa Turizmde Çıtayı Yükseltiyor
Türkiye’nin en önemli sanayi ve ticaret şehri Bursa, turizm sektöründen de hak ettiği payı almanın hesaplarını yapıyor. Bursa Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi ile Bursa Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde yürütülen tanıtım çalışmalarına, turizm profesyonelleriyle tatilcileri buluşturan EMITT Fuarı’nda bir yenisi daha eklendi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, EMİTT Fuarı’nın turizmin Türkiye’deki en üst düzeyde tanıtıldığı önemli bir organizasyon olduğunu söyledi.
Fuarda Bursa’nın bütün değerlerinin bir çatı altında toplandığını kaydeden Aktaş, “Bursa’nın dünyaya tanıtılmasını istiyoruz. Uludağ’ımızı, denizimizi, tarihi ve kültürel değerlerimizi daha fazla anlatmamız lazım. Bu iddianın yerine gelmesi adına Bursa’ya önemli görevler düşüyor. BTSO’nun da katkılarıyla kentimizin turizm alanında daha iyi noktalara ulaşmasını hedefliyoruz” diye konuştu.
BTSO Turizm Konseyi Başkanı Hasan Eker, EMİTT Fuarı’nın her geçen gün çıtasını yükselttiğini ifade etti.
BTSO’nun turizm çıtasını yükseltmek için önemli adımlar attığını kaydeden Hasan Eker, “Bursa’da hayata geçen fuar organizasyonları sektörün potansiyelini artırıyor, şehrimizin dünyaya tanıtılmasına büyük katkı sağlıyor. Bursa’nın turizmde daha fazla söz sahibi olması için bütün dinamiklerin birlikte hareket etmesi gerekiyor” diye konuştu.
