Başkan Toltar, 'Gençlerimizin Yanındayız'

Dilovası Kayapınar ve Turgut Özal Gençliği Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Dilovası Belediye Başkanı ali Toltar’ın da katıldığ törenle hizmete girdi.

Başkan Toltar, 'Gençlerimizin Yanındayız'
Dilovası’nda Kayapınar ve Turgut Özal Mahallesinde gençler tarafından kurulan Kayapınar ve Turgut Özal Gençliği Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin açılışı gerçekleşti. Açılışa Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir, AK Parti Dilovası Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Açılışta konuşan, gençlerin daima destek olacaklarını belirten Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, "Gençlerimizin bir araya gelerek böyle bir çatı altında buluşmaları hem mahalleleri hem de ilçemiz adına gençlerin bilinçlenmesi ve kötü alışkanlıklardan uzak tutulması için bir arada olmaları bizleri mutlu etti. Yaklaşık bir ay önce derneğin kuruluş aşamasında genç arkadaşlarımız bizi ziyarete gelerek dernek kurmak istediklerini ve yapacakları çalışmaları anlattılar. Bizde gençlerimizin amaçladıkları bu çalışmayı her zaman destekleyeceğimizi söyledik” dedi.

“İlçemiz sonrada gelişen bir ilçe olduğu için gençlerimizin sosyal ve kültürel anlamda bir çok eksiklik yaşamaktadır” diyen Başkan Toltar, “Bizler gençlerimizin kötü alışkanlıklardan arınması, sosyal hayata bağlanması ve kötü alışkanlıklardan uzak durması için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Yarınlarımızın umudu gençlerimizin ilçesine iline ve ülkesine bağlı, bayrağına bağlı birer birey olmalarını istiyoruz. Bir milletin geleceğinin güvencesi yetişmiş gençlerdir. Bizde her zaman gençlerimizin yanında olacağız. Onların istek ve talepleri her zaman önceliğimizdir” ifadelerini kullandı.

Ayrıca konuşmasında birde müjde veren Başkan Toltar, “Seçim sürecinde gençlerimizin bizden istediği futbol sahasıyla ilgili olarak geçtiğimiz hafta Spor Bakanlığımızla ve ardından da Orman Bölge Müdürlüğümüzle yaptığımız görüşme sonuçlandı. 6,5 dönüm alan yer tahsisi bir hafta içinde gerçekleşecek. Ödeneği hazır olan spor tesisimiz için inşallah kısa sürede temel atma törenimizi gerçekleştireceğiz. Ayrıca futbol sahamızın yanında sosyal tesisimizde yer alacak. Artık bu iki mahalledeki gençlerimizin spor yapacağı bir tesisi kazandırmış olacağız” diyerek sözlerini tamamladı.
Kaynak: İHA