Para Dolu Çantayı Sahibine Teslim Etti
Adıyaman’da Kahta Devlet Hastanesinde güvenlik görevlisi olarak çalışan Murat Işık, acil serviste bulduğu ve içerisinde yaklaşık 20 bin TL para olan çantayı sahibine teslim etti.

Kahta’ya yaklaşık 35 kilometre mesafede bulunan Taşkale köyüne giden yaşlı adam, araçtan indikten sonra çantasını düşürdüğünü fark etti. Araç içerisinde çantasını arayan Altınkılıç, çantasını bulamayınca Kahta’ya geri döndü.
Bu arada Kahta Devlet Hastanesi Acil Servisinde çantayı bulan Güvenlik Görevlisi Murat Işık, çantayı İdari ve Mali İşler Müdürü İlhan Aslan’a götürdü. Aslan ise tutanak ile çantayı vezne yetkililerine teslim etti.
Çantanın bulunmasıyla Kahta Devlet Hastanesine gelen Altınkılıç, kaybettiği ve içerisinde yaklaşık 20 bin lira para bulunan çantayı Hastane Başhekimi Op. Dr. Abdulkadir Dost’tan teslim aldı.
Olayın nasıl yaşandığını anlatan Altınkılıç, çantayı bulan Murat Işık’a ve kendisine ulaşarak teslim almasını sağlayan hastane yönetimine teşekkür ederek, Güvenlik Görevlisi Murat Işık’ı ödüllendirmek istediğini söyledi.
Çantayı bulan güvenlik görevlisi Murat Işık ise ödülü kabul edemeyeceğini ifade ederek, bulduğu çantayı hem kurum olarak hem de insaniyet namına hastane yönetimine teslim ettiğini dile getirdi.
Kahta Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Abdulkadir Dost da güvenlik görevlisinin bulunmuş eşyaları korumak ve sahibine teslim etmekle yükümlü olduğunu hatırlatarak, duyarlı davranışından dolayı Murat Işık’a ve emeği geçen hastane çalışanlarına teşekkür etti.
