Kılıçdaroğlu, Enis Berberoğlu'nu Ziyaret Etti
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Maltepe Cezaevinde tutuklu bulunan partisinin İstanbul milletvekili Enis Berberoğlu’nu ziyaret etti.

Ziyaretin ardından kısa bir açıklama yapan CHP lideri Kılıçdaroğlu, "Milletvekilimiz Enis Beyi ziyaret ettim. Morali yerinde. Anılarını yazıyor. Üzülerek ifade edeyim, üzerinde adalet yazan saraylarda adalet verilmiyor. Hiçbir günahı olmayan, haksız yere suçlanan insanların hapse atılması, toplum vicdanında derin yaralar açar. Enis Bey uzun yıllar gazetecilik yaptı. Bütün gazeteci arkadaşlara selamları var. Morali yerinde. Umarız kısa süre içinde tahliye olur. Alınan karar çok ağır, hukuk ve adaletle bağdaşmayan bir karar. Biz adaletin tecelli edeceğine inanıyoruz" dedi.
Daha sonra kısa bir açıklama yapan Enis Berberoğlu’nun eşi Oya Berberoğlu ise “Tüm İslam aleminin Kurban Bayramı’nı kutluyorum. Tüm insanlığa barış, sevgi ve kardeşlik getirmesini dilerim. Çok güzel geçti. Enis’in morali çok iyi. Hukuksuzluğa uğrayan herkese bir an önce hukukun uygulanması, adaletin gelmesi, tarafsız, bağımsız bir yargının kurulmasını diliyorum” diye konuştu.
Yapılan açıklamaların ardından CHP lideri Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler buradan ayrıldı.
