ÇOMÜ Memnuniyet Sıralamasında 18'İnci Sıraya Yükseldi
Türkiye Üniversite Memnuniyet Anketi raporuna göre 2016 yılında 26’ıncı sırada olan Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ), bu sene 18’inci sıraya yükseldi.

Öğrenciler ÇOMÜ’den memnun
Rapora göre, devlet üniversiteleri arasında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) en yüksek memnuniyet oranına sahip devlet üniversiteleri sıralamasında 18. sırada yer aldı. Sıralamada üniversitelere A+, A, B, C, D ve FF gibi notlar verildi.
En yüksek memnuniyet oranına sahip üniversiteler A+, en düşük olanlar ise FF aldı. Araştırma 164 üniversiteden 22’sinin ‘A+’, seviyesinde öğrencilerinin beklentilerini üst seviyede karşılayabildiğini gösterdi.
ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, 50 bine yakın öğrencisi ile ÇOMÜ’nün Türkiye’nin en büyük ve en çok tercih edilen üniversitelerinden biri olduğunu söyledi.
Prof. Dr. Acer, “Hazırlanan raporda son 1 yılda 8 basamak yükselen ÇOMÜ’nün, öğrencilerini eğitim, öğretim faaliyetleri, imkân ve kaynakların zenginliği ile memnun etmesinden gurur duyuyoruz” dedi.
