Hisarcık Belediye Personeli İftar Yemeğinde Buluştu

Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, belediye personeli, meclis üyeleri ve ailelerine iftar yemeği verdi.

Hisarcık Belediye Personeli İftar Yemeğinde Buluştu
Belediye personeli, meclis üyeleri eş ve çocuklarıyla birlikte yaklaşık 150 kişinin katıldığı Hisarcık Meslek Yüksek Okulu bahçesindeki iftar sofrasında Belediye Başkanı Fatih Çalışkan orucunu personeliyle birlikte açtı.

Başkan Fatih Çalışkan iftar sonrası yaptığı konuşmada, geleneksel hale getirdikleri bir iftar sofrasında daha tüm belediye çalışanları, meclis üyeleri ve aileleri ile birlikte olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.



Çalışkan,”İftar organizasyonu düzenlemekteki amacımız, Ramazan ayının güzelliğini bir nebze de olsa çalışanlarımıza yaşatmak ve çalışanlar arasındaki uyumun devamı sağlamaktır. Biz tüm belediye çalışanları ile büyük bir aileyiz ve bu ailenin tüm fertleri Hisarcık’a hizmet için çalışmaktadır. Her bir personelimize, ilçemize yapılan hizmetlerin tamamında gösterdikleri emek ve özveriden dolayı teşekkür ediyor, iftar yemeğine katılımlarından dolayı meclis üyelerimize, belediye personelimize ve ailelerine teşekkür ediyorum. Herkese hayırlı Ramazan’lar diliyorum" dedi.

(MA-EFE)
Kaynak: İHA