Hanife aylar sonra geri döndü! Ortalık karıştı..

Hafta içi her gün Star TV'de yayınlanan “Zuhal Topal’la” programına, Hanife’nin aylar sonra geri dönüşü damgasını vurdu.

Hanife aylar sonra geri döndü! Ortalık karıştı..
Serkan ve Hanife, aylar sonra yeniden karşılaşmak üzere dün canlı yayındaydılar.

Serkan'ın heyecanla beklediği dakikaların ardından stüdyoya gelen Hanife, önce Zuhal Topal'a sarıldı ardından locada oturan arkadaşlarını, seyircileri, orkestrayı selamladı, fakat Serkan'ı görmezden gelerek yerine oturdu. Serkan'ın, 'Görünmeyecek gibi de değilim' demesinin üzerine Hanife, yerinden kalkarak Serkan'ın sadece elini sıktı.

'Ben buraya konuşmaya değil, dinlemeye geldim” diyen Hanife'nin sözlerinin üzerine Serkan, 'Şua n anlıyorum Hanife'yi ikna etmem kolay olmayacak” dedi.

'ANNESİNİ ANNEME ARATMIŞ'

'Aklım da, kalbim de gitme dedi. Ben insanların 'Çocuk seni çağırıyor git' baskılarına dayanamayıp geldim' diyen Hanife, damat adayı Serkan'a, 'Ben senin kendini daha iyi ifade etmeni bekliyorum, ama sen hala kendini ifade edemiyorsun” şeklinde konuştu.

Hanife aylar sonra geri döndü! Ortalık karıştı..

Araya giren sunucu Zuhal Topal, Hanife'ye; 'Serkan, bugün senin geleceğini öğrendiği için geldi. Sen gelmeseydin, o da programa gelmeyecekti” karşılığını verdi. Bunu bildiğini belirten Hanife; 'Zuhal Hanım, annesini anneme aratmış. Hanife geliyor mu? Yoksa biz oraya geleceğiz diye' ifadelerini kullandı.

'İYİ Kİ GELDİN'

Serkan'ın duygularını açık açık ifade etmemesi Hanife'yi, sinirlendirdi. “Bana git diyen kadar, gitme diyen de oldu. Hanife, seninle alay ediyor diyenler oldu. Ben yine de buradayım' ifadelerini kullandı. Serkan da Hanife'ye, “İyi ki de geldin” dedi.