'Galatasaray Olarak Elimizden Geleni Yapacağız'
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, ALS gala gecesi öncesinde yaptığı açıklamada, İsmail Gökçek’in başkanlığını yaptığı derneğe destek olacaklarını söyleyerek, “Galatasaray olarak elimizden geleni yapacağız” dedi.

“TRANSFERLERİ BİTİRECEĞİZ”
Ligin bitimine 2 hafta kaldığını ve Galatasaray’ın istedikleri yerde olmadığını söyleyen Özbek, “Önümüzdeki sezon eksiklerimizi giderip daha başarılı bir sezon geçireceğiz. Şu anda sistemdeki eksikleri telafi etmek için çabalıyoruz. Transfer çalışmalarımıza devam ediyoruz, taraftarlarımızı mutlu edeceğiz. Transfer adeti vermek şu anda yanlış. Tam sayı sezon bitince belli olacak. Transferi bir an önce bitirmek istiyoruz. Sezonu erken açmak zorunda kalabiliriz” dedi.
Fenerbahçe’nin Euroleague kazanmasıyla ilgili olarak sorulan bir soru üzerine Özbek, “Teşekkür ediyorum. ALS ile ilgili başka soru yok sanırım” ifadelerini kullandı.
(Bozhan Memiş /İHA)
