Gölbaşı'nda Diş Hastalarının Sayısı Arttı

Adıyaman Kamu Hastaneleri Birliğine bağlı Gölbaşı 85 Yataklı Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Selim Kuşağlı, 2 bin kişi olan diş hastalarının sayısının 4 bine çıktığını ifade etti.

Gölbaşı'nda Diş Hastalarının Sayısı Arttı
Gölbaşı 85 Yataklı Devlet hastanesi Başhekimi Dr. Selim Kuşağlı, daha önceden 2 bin kişiye sağlık hizmeti verdiklerini diş polikliniklerindeki hasta sayısının 4 bine çıktığını kaydetti.

Daha kaliteli sağlık hizmeti sunmak için çalıştıklarını vurgulayan Başhekim Kuşağlı, "Daha önce ilçe merkezindeki eski Hastanemizde aynı doktor kadromuzla aylık 2 bin civarında hastaya sağlık hizmeti veriyorduk. Yeni hastanede artan doktor kadromuzla ve eksiklikleri tamamlanan yeni tıbbi cihazlarımızla şu anda aylık yaklaşık 4 bin hastaya sağlık hizmeti veriyoruz. İl dışı hatta yurt dışından gelen vatandaşlarımızın da hastanemizde kanal tedavisi, dolgu, çekim, diş protez, porselen diş, tam porselen, tam protez, yarım protez diş temizliği flor ve fissür uygulamaları gibi her türlü diş tedavisi yapıldığını belirti. İnşallah her geçen gün doktor kadromuzun artması ve yeni cihaz takviyeleriyle ilçe ve bölge halkımıza en iyi sağlık hizmetini sunmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle gece gündüz demeden canla başla çalışarak halkımıza sağlık hizmeti sunan tüm mesai arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA