Sağlık Çalışanlarından Engellilere Akülü Sandalye
Muş Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği, 2 engelli çocuğa akülü sandalye hediye etti.

İl genelinde 50 bine yakın engelli olduğunu belirten Dölek, "Bunlara karşı biraz daha duyarlı olmamız gerekiyor. Bunların yaşamlarını daha rahat sürdürebilmeleri için el ele vermemiz lazım. Herkes, etrafındaki engelli kardeşlerimize biraz daha duyarlı olmalarını bekliyorum" diye konuştu.
Engelli kızını sırtında okula götüren Türkan Tuncer de, "Kızımı her gün iki defa sırtımda okula götürüp getiriyordum. Bu çok zor oluyordu. Genel Sekreterlikten telefon gelince çok sevindik. Artık kızımı rahatlıkla dışarı çıkabileceğim. Genel Sekreterimiz ve hastane çalışanlarımıza şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.
11 çocuğundan 4’ü engelli olan Sabri Basım ise, akülü araç için hastane çalışanlarına ve Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Fatih Dölek’e teşekkür etti.
