Vali Güvençer'in İlçe Ziyaretleri

Turgutlu ilçesini ziyaret eden Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, kurum müdürleri ile toplantı yaptı.

Toplantı sonrasında ilçedeki sivil toplum kuruluşlarını ziyaret eden Güvençer, çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Ziyaretlerin ardından Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Turgutlu'da yapımı devam eden 12 bin 500 kişi kapasiteli stadyum inşaatında incelemelerde bulundu.

Vali Güvençer, Kızılay Turgutlu Şubesini ziyareti sırasında, apartman merdivenlerinde alışverişten dönen Şükran Pınar'ın (80) elinde bulunan poşetlerini alarak taşımasına yardımcı oldu.

Vali Güvençer'e teşekkür eden Pınar, 'İlk karşılaştığım Vali kendisi. Allah ondan razı olsun. Allah dert, sıkıntı vermesin ona' diyerek dua etti.

İnceleme gezisi ardından gazetecilere değerlendirmede bulunan Vali Güvençer, 'Ziyaret ettiğim her yerde, Turgutlu'lu hemşehrimlerimden pozitif enerjiyi, kararlılığı ve iyi niyeti paylaşmayı gördüm. Turgutlu ziyaretimde, geleceğe dair inancım bir kez daha pekişti. İnşallah, birbirimize kucak açtığımız, birbirimizi tanıdığımız, birbirimizi sevdiğimiz ve güzel niyetlerimizi birbirimizle paylaştığımız sürece, Türkiye'de, Manisa'da ve Turgutlu'da yarınlar bugünlerden daha güzel olacaktır.' diye konuştu.

Güvençer'e ziyaretlerde Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan, Belediye Başkanı Turgay Şirin ve kurum müdürleri de hazır bulundu.

Kaynak: AA