Otobüslerde Ücretsiz İnternet Hizmeti Başladı
Konforlu ve kaliteli ulaşım hizmeti sunmak amacıyla araç filosunu genişleten Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların cep telefonu, tablet ve bilgisayarlarla bağlanması için 25 otobüste ücretsiz internet (WiFi) hizmeti vermeye başladı.

25 otobüste internet hizmeti veriliyor
Türk Telekom ile altyapı çalışmalarını ocak ayında tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, 6 Şubat’tan itibaren Dicle Üniversitesi hattında çalışan 25 otobüste vatandaşlara Kablosuz Bağlantı Alanı (WiFi) aracılığı ile ücretsiz internet hizmeti vermeye başladı.
25 araçta test amacıyla WiFi uygulamasını başlatan Büyükşehir Belediyesi, sistemin kent genelinde hizmet veren tüm toplu taşıma araçlarında kullanılması için çalışmalarını sürdürüyor.
10 araca mobil şarj ünitesi kuruldu
Büyükşehir Belediyesi, WiFi uygulamasının yanı sıra 10 toplu taşıma aracında ise mobil şarj ünitesi kurdu. Mobil şarj üniteleri ile vatandaşlar elektronik cihazlarını yolculuk süresince ücretsiz bir şekilde şarj edebilecek.
