Çukur 10. Yeni Bölüm 2. Fragman (25 Aralık 2017)

Show Tv'nin sevilen dizisi Çukur 10 yeni bölüm ile izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Çukur 10. yeni bölüm 2. fragmanı dizinin resmi sayfasından yayınlandı. Çukur 10. yeni bölüm 25 Aralık 2017 Pazartesi günü ekranlara gelecek. İşte Çukur 10. yeni bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti..

Çukur 10. Yeni Bölüm 2. Fragman (25 Aralık 2017)
Show Tv'nin fenomen dizisi Çukur'un yeni bölümü büyük merak ve heyecanla bekleniyor.

Gerilim ve heycanın bir an olsun dinmediği Çukur'un yeni bölümü için ilk görüntüler resmi sayfalardan yayınlandı. Çukur 10. yeni bölüm 2. fragmanı dizinin resmi sayfasından yayınlandı.

Show Tv - Sevilen dizi Çukur 10. yeni bölüm 25 Aralık 2017 Pazartesi günü ekranlara gelecek.

Çukur 10. Yeni Bölüm 2. Fragmanı



Çukur'un 10. bölümünde Yamaç, Sena ve Serdar namlunun ucundadır. 

İçlerinden biri vurulur, ama hangisi? Nefeslerin tutulduğu bu esnada Koçovalı kadınlarını da büyük bir tehlike beklemektedir. Serdar'ın adamları İdris'in evine baskın düzenler. Sultan ve diğer kadınları kaderi, o sırada karşılarına çıkan Vartolu'nun elindedir.

Çukur 10. Yeni Bölüm 2. Fragman (25 Aralık 2017)

Celasun için hayatını tehlikeye atan Karaca'nın durumu kritiktir. İyice köşeye sıkıştığını hisseden ve öfkesinin bedelini Serdar'a ödetmeye karar veren Selim ise Yamaç karşısında zor anlar yaşar.

Tansiyonun gittikçe yükseldiği sırada Baykal'ın Yamaç'ı köşeye sıkıştırmak için attığı hamle, Yamaç'ı hayatının en zorlu kararlarından biriyle karşı karşıya bırakacaktır.