'Halk Günü'nde Talepler Çözüme Kavuşuyor
İçel’in merkez ilçe Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Halk Günü etkinliğinde vatandaşların Atatürk posteri, Türk bayrağı ile gıda ve yiyecek yardımı taleplerini çözüme kavuşturdu.

Mezitli’nin büyük bir aile olduğunu ifade eden Tarhan, her fırsatta Mezitli halkıyla görüştüğünü ve imkanlar doğrultusunda taleplerini yeri getirmeye çalıştığını dile getirdi. Tarhan, “Halk günü etkinliklerinde vatandaşlarımızın yol, kaldırım ve çevre düzenlemesi gibi sorunların dışında, onların sosyal ve manevi ihtiyaçlarına da ortak oluyor, çözüm üretiyoruz. Halkımızla kurmuş olduğumuz birlik ve kardeşlik duygusunu her geçen gün daha da artıyoruz. İlçemizde bulunan herkesle görüşüyor, gönülden gönülle iletişimizi güçlendiriyoruz. Yapmış olduğumuz hizmetlerin geri dönüşümünü, halkımızın bizlere göstermiş olduğu güler yüzü, güveni ve samimiyetiyle alıyoruz. Tıpkı bugün Çamlıca Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlarımızla kurduğumuz iletişim gibi. Onların memnuniyeti ve olumlu görüşleri bizlere çalışma azmi veriyor” şeklinde konuştu.
Halk gününde Tarhan’la tanıştığını ve çok memnun olduğunu ifade eden Sefer Akkurt ise daha önce birçok yere müracaat etmesine rağmen geri dönüş alamadığını dile getirdi. Belediyenin geri dönüş yaptığından dolayı çok mutlu olduğunu belirten Akkurt, “Halk günü etkinliğinde Başkanımıza duygularımı, düşüncelerimi ve aile durumumu anlattım. Kendisi beni pür dikkat dinledi. İstek ve taleplerimi de şimdi yerine getirdi. Ben vatanını, milletini seven bir insanı her zaman takdir ederim. Başkanımız da gerçekten vatan, millet ve Mezitli sevdalısı birisi. Kendisini tanıdığım için çok şanslıyım. Yakışıklı, babayiğit ve kibar bir insan. Şimdiye kadar birçok yere müracaat etmeme rağmen hiç kimse yardım etmemişti bize. Ama başkanımız en kısa sürede yardımını iletti. Daha ne söylenebilir ki. Kendisine sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum” şeklinde konuştu.
